Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Whirlpool W9M941ABH

Tootekood: W9M941ABH GTIN: 8003437904929
Uuenduslik tehnoloogia ja erilised omadused, mis aitavad säilitada toidu värskust ja abistavad teid automaatsete sätetega. DUAL NO FROSTKaks iseseisvat No Frost süsteemi loovad ideaalse härmatisevaba keskkonna toidu säilitamiseks, kindlustavad ideaalse temperatuuri ja takistavad lõhnade segunemist kambrite vahel. Asetage puu- ja köögiviljad kuhu iganes külmikus, Dual No Frost hoiab need värsked kuni 15 päeva*.*Põhineb tavaliste puu- ja köögiviljade kaalu kaotusel ja väljanägemise halvenemisel. 35 DB(A)See 35 dB müratasemega külmik tagab köögis rahuliku ja vaikse keskkonna. FRESH BOXLoob ideaalsed tingimused puu- ja köögiviljade säilitamiseks.Sahtel puu- ja köögiviljade säilitamiseks. KIIRE JAHUTAMINEKiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades. ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEMAbsoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli. MAHUTAVUS 340 - 380 LSee Whirlpooli külmik-sügavkülmik pakub piisavalt ruumi, et teie toitu ja jooke mugavalt säilitada. Automaatsete või poolautomaatsete funktsioonide olemasolu jää tekke vältimiseks või vähendamiseks ja puhastamise lihtsustamiseks. LIHTSA JUURDEPÄÄSUGA ALUSEt leida kohe enimkasutatav toit.Spetsiaalne väljalibistatav alus võimaldab enimkasutatava toidu sügavkülmikust lihtsalt kätte saada SÕRMEJÄLJETÕRJELihtne puhastada. Sõrmejäljevastane pinnatöötlus tagab sõrmejälgede, tolmu ja kriimustuste lihtsa eemaldamise. Puhastamine on lihtsam kui kunagi varem. VENTILATSIOONSellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks. NOFROSTSulatada pole vaja. NoFrost tehnoloogia vähendab sügavkülmikus niiskust, hoides nii ära jää tekke ja kogunemise. Iseloomulikud ja eristavad esteetilised elemendid nagu kasutajasõbralikud liidesed, intuitiivsed ja ergonoomilised juhtseadised ning muud atraktiivsed disainielemendid W COLLECTIONI DISAINW Collection on disainitud olema lihtne ja ehe. Moodsaim tootedisain kombineeritud äärmiselt tehnoloogilise digitaalse hingega, et toode sobituks tundlikult sinu koju ja ellu. MUUDETAVA AVAMISSUUNAGA UKSTeie mugavuse tagamiseks. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on muudetava avamissuunaga uks, mille saab panna kasutaja mugavuse tagamiseks avanema vasakult või paremalt.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo

Pakkumised

Maksa kohe, hiljem või järelmaksuga. Tarne TASUTA!
E-pood ja salong
1 tp
773,10 €
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
1-2 t.p.
Teiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
3 tp
789,51 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
2tp
822,00 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood ja salong
Tellimisel
759,00 €
Pakkumised jätkuvad allpool
Tasuta tarne alates 499 eur. Maksa kolme võrdse osamaksena.
E-pood
7-17 TP.
778,99 €
Tasuta tarne Tallinnas ja pakiautomaati Palju kaupa kohe saadaval. Maksa hiljem või 3 osana ilma lisakuluta.
E-pood ja salong
3-6 tp
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 368 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
0-4 tp
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
2-4 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood W9M941ABH
GTIN 8003437904929
Min. hind 759.00
Max. hind 899.00
Toode lisatud 2024-06-29

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib